blog-post
Acum 4 ani

Postat In: Avocatura

Scris de: Avocat Florin VasilescuAvocat Florin Vasilescu

Tag-uri:

Atestare documente la cabinet de avocat - Consultanta juridica

Atestare documente la cabinet de avocat precum: actele societatilor, declaratii pe proprie raspundere, procese verbale, etc; pot fi atestate de avocat. Atestarea ofera credibilitatea ca partile au semnat personal in fata avocatului, la o anumita data, loc un anumit continut.

Tipuri Atestare documente la cabinet de avocat

  • identitate parti
  • continut
  • data act
  • redactare act
  • atestare cu ocazia asistentei si reprezentarii
  • atestare multipla (parti, continut, data)

Ce acte trebuie atestate?

In cazul societatilor statutul trebuie atestat precum si declaratiile asociatilor si administratorilor. Declaratiile nu sunt valabile daca nu sunt atestate, iar statutul are o forma solemna cand este atestat.

In cazul asociatiilor, hotararile si procesele verbale trebuie atestate.

Contractele au o forta probanta atunci cand sunt atestate. Contractele sunt o proba importanta in fata instentei; daca aveti un contract sub semnatura privata riscati sa nu fie valabil incheiat. Avocatul da un numar unic din registru si trimite contractul spre inregistrare baroului.

Orice document, important pentru care aveti nevoie de garantia existentei in mod real a: datei, identitatii partilor sau continutul poate fi atestat. Nu exista riscul ca o persoana sa schimbe una dintre paginile contractului sau sa nu recunoasca faptul ca a semnat personal.

Atestare acte la cabinet de avocat online

Pentru ca in afaceri ne grabim noi asiguram celeritatea rezolvarii problemelor tale! Poti transmite documentele online, iar ulterior le poti primi la o adresa aleasa de tine!

Un act juridic semnat în fața avocatului, careia se atasaza o încheiere, o rezoluție, o ștampilă cu numar de inregistrare din registru național al actelor atestate de avocat verificabil; confera credibilitate a identității părților, a consimțământului și a datei actului si poate fi prezentat notarului spre autentificare.

Ce acte pot fi atestate: contract de chirie, arendare, vanzare, declaratii, statut, proces verbal, etc.

Alaturi de serviciul atestarii puteti beneficia de redactarea contractului de catre un profesionist.