Consultanta rapida

Radiere firma

Radiere firma

În cazul încetării existenței unei companii există mai multe posibilități: unirea cu o altă companie, divizarea și apariția unor companii diferite, dizolvarea acesteia(Radiere firma), falimentul.

Oferim servicii de: asistență, reprezentare și modificare în Registrul comerțului cu modificările necesare.

Procedura Radiere firma

Pentru o modificare a ONRC, este necesară pregătirea documentelor pe baza documentelor companiei (certificat de înregistrare, certificat de certificare, CI / administrator asociat).

Dizolvare firma

In cazul dizolvarii sunt 2 etape, in prima faza se anunta lichidarea societatii prin publicarea deciziei de dizolvare. Dupa ce trece un termen de o luna se poate incepe etapa a doua cu depunerea unui alt dosar cu mai multe documente ce le vom pregati precum si bilanturile contabile pe 0. Aceasta procedura dureaza aproximativ 3 luni.

Faliment

În cazul în care o companie este depășită de datorii, ea poate declara falimentul personal sau poate fi apelată la curtea creditorilor pentru a fi lichidată. Riscul este uriaș, deoarece puteți vedea greșelile comise de asociați și administratori, iar aceștia vor fi responsabili pentru daunele create. Ordinea datoriilor datoriei este: statul, băncile, creditorii cu garanții și ceilalți creditori în ordinea nașterii debitorilor: de la cel mai vechi la cel mai nou.

Divizare și absorbție

În cazul divizării, compania este împărțită prin formarea altor societăți și încheierea existenței sau rămânând doar reducerea patrimoniului.

Absorbția este un mod de stingere a existenței unei companii care este absorbită de una sau mai multe companii.

Aceasta procedura este destul de complicata si avand in vedere durata lunga ne oferim sa va scutim de aceste probleme. Putem redacta, sa pregatim dosarul si sa indeplinim toate procedurile. Onorariile noastre pornesc de la 100lei.

Contacteaza-ne

Poti lua legatura cu noi prin telefon si email sau poti completa formularul si te cotactam noi.

Telefon : 0756312330
Email : contact@consultantarapida.ro
Adresa : Str Cpt Nicolae Licaret nr 6 Bucuresti Sector 3 Vezi locatia