Consultanta rapida

Drept International

Drept International

Ramura Drept international reprezinta cadrul legislativ care reglementeaza relatiile intre state sau intre persoane sau entitati de nationalitati diferite.

Textele definitorii pentru dreptul international sunt tratatele, conventiile si acordurile. Dreptul international poate fi impartit in doua categorii : drept international public si dreptul international privat .

In cazul Dreptului International Public, aceasta ramura reglementeaza relatiile dintre state: economic, granite, teritoriu, etc Domenii neaccesibile publicului larg.

In schimb, Dreptul International Privat este des intalnit deoarece reglementeaza relatiile dintre state si cetatenii straini si intre cetateni din diferite state. Intrebarea principala la care raspunde aceasta ramura este: „ce sitem de drept este aplicabil?”

In momentul de fata din cauza omogenizarii popoarelor si imigrarilor masive se pune des aceasta intrebare in cazul litigiilor dintre cetateni din state diferite.

Pentru consultanta juridica privind relatiile internationale, nu ezitati sa folositi formularul de contact de mai jos. Onorariile noastre pornesc de la 100lei.

Contacteaza-ne

Poti lua legatura cu noi prin telefon si email sau poti completa formularul si te cotactam noi.

Telefon : 0756312330
Email : contact@consultantarapida.ro
Adresa : Str Cpt Nicolae Licaret nr 6 Bucuresti Sector 3 Vezi locatia