Consultanta rapida

Uzucapiune

Uzucapiune

Uzucapiunea este un mod de dobandire a proprietatii prin posesie de lunga durata. Aveti un imobil detinut ca bun proprietar dar nu aveti documente legitime?! Putem colabora in vederea obtinerii actelor de proprietate!

Uzucapiune extratabulara

Daca ati cumparat dvs, sau o ruda un imobil fara forme legale de minim 10 ani dupa anul 2009; sunteti eligibil sa obtineti documente legale ca bun porprietar. Va putem ajuta sa inscrieti imobilul in cartea funciara. In cazul in care bunul este cumparat inainte de 2009 trebuie sa aveti minim 30 de ani. Conditiile in care va putem ajuta vor fi stabilite in consultanta juridica cu unul din specialistii nostri.

Exista o exceptie si putem obtine acte de proprietate chiar daca nu este indeplinit termenul. Daca vi se aplica exceptia aflati intrand in contact cu unul din avocatii nostrii la tel.0756312330

Uzucapiune tabulara

Exista situatii in care aveti proprietatea inscrisa in cartea funciara dar nu detineti un act de vanzare cumparare. Noi cunoastem procedurile necesare in vederea obinerii unui act cu valoare de titlu de prioprietate.

In aceasta situatie termenul este de 5 ani daca ati obtinut imobilul dupa 2009. Situatiile variaza pentru fiecare persoana, legea nu este o matrice perfecta si exista o cale pentru orice problema. Dorim sa va ajutam astfel asteptam mesajul dvs.

Contacteaza-ne

Poti lua legatura cu noi prin telefon si email sau poti completa formularul si te cotactam noi.

Telefon : 0756312330
Email : contact@consultantarapida.ro
Adresa : Str Cpt Nicolae Licaret nr 6 Bucuresti Sector 3 Vezi locatia