Consultanta rapida

Dreptul Concurentei

Dreptul Concurentei

Ramura dreptul concurentei, reglementeaza comportamentul fair-play dintre comercianti. Modul de solutionare al litigiilor si amenzile.

Daca veti considera ca o companie rivala va face concurenta neloiala prin anumite actiuni putem chema in judecata agentul economic pentru a il forta sa inceteze acele activitati si eventual sa va plateasca despagubiri.

Societatile mari nu au dreptul de a se folosi de puterea lor de negociere pentru a impune clientilor sau furnizorilor condiții care le-ar îngreuna desfasurarea unor contracte comerciale cu firme concurente. Comisia poate amenda firmele care recurg la astfel de practici, deoarece pot determina o creștere a prețurilor și/sau reducerea ofertei. In general in practica Comisia tinde sa pedepseasca din ce in ce mai bland companiile daca „recidiveaza” uneori ajungand la amenzi derizorii pentru anumite companii foarte dezvoltate.

Daca doriti sa colaboram, cabinetul nostru de avocatura este alegerea perfecta, trimiteti un e-mail si va vom raspunde cu oferta noastra in cel mai scurt timp. Onorariile noastre pornesc de la 100lei.

Contacteaza-ne

Poti lua legatura cu noi prin telefon si email sau poti completa formularul si te cotactam noi.

Telefon : 0756312330
Email : contact@consultantarapida.ro
Adresa : Str Cpt Nicolae Licaret nr 6 Bucuresti Sector 3 Vezi locatia